Un barbat din Lungani a atacat un echipaj SMURD cu toporul

smurd

Incidentul a avut loc aseara cand a fost solicitata prezentei politiei si a unei ambulante intr-un caz de violent domestica. O femeie de 29 ani a fost batuta de sot iar in momentul cand aceasta se urca in ambulanta SMURD, sotul ei a lovit cu toporul parbrizul masinii.

Politistii deplasati aseara sa investigheze cazul din comuna Lungani au fost luati prin surprindere de sotul agresiv. Fara sa stea prea mult la discutii barbatul a luat un topor si a lovit prabrizul ambulantei SMURD. Acesta era nervos ca sotia a alertat autoritatile la 112.

Ioana Bilea – purt.cuv. IPJ Iasi: „Aseara am fost sesizati prin apelul unic de urgent 112, de catre o femeie in varsta de 29 ani din comuna Lungani sustinand ca a fost agresata fizic de sotul sau. Politistii si un echipaj medical s-au deplasat la fata locului iar in timp ce femeii i se acordau ingrijiri medicale sotul acesteia a lovit parbrizul autospecialei SMURD cu un obiect contondent. A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violent in familie respectiv distrugere”.