Un bărbat din Iași a încălcat ordinul de restricție, a distrus ușa casei și și-a amenințat soția și fiica

Un-copil-nu-uita-Foto-PhotoXpress

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, distrugere şi ameninţare. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecţie provizoriu, distrugere şi ameninţare.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 14 octombrie a.c., un bărbat de 57 de ani, din comuna Ţibana ar fi încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis în aceeaşi zi de poliţişti împotriva sa, pătrunzând în curtea şi în locuinţa soţiei sale. De asemenea, acesta ar fi distrus uşa de acces în locuinţă şi le-ar fi adresat ameninţări soţiei şi fiicei sale.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 15 octombrie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.