Un barbat din Harlau a fost arestat dupa ce a lovit un politist cu o furca peste mana

politie

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 17.03.2023, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile față de inculpatul M.G., cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj şi lovire sau alte violenţe.

Din probatoriu administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că:

– în data de 14.03.2023, în jurul orelor 13:30, în timp ce se afla în locuința numitului L. A. din or. Hârlău, numitul M. G. l-a lovit cu pumnii şi picioarele peste faţă pe T.I., cauzându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile îngrijiri medicale;

– în data de 14.03.2023, în jurul orelor 15:20, aflându-se la domiciliul său din or. Hârlău, numitul M.G. l-a lovit cu o furcă peste mâna dreaptă pe polițistul local B.P., care se afla în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, purtând uniformă şi având toate semnele distinctive ale autorității de stat, cauzându-i acestuia din urmă leziuni ce au necesitat 6-7 zile îngrijiri medicale.

Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului.