Un bărbat din Galați a fost reţinut pentru că a încercat să vândă un pistol letal, care avea în încărcător 6 cartuşe

Un bărbat de 60 de ani din municipiul Galaţi a fost reţinut 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă un pistol letal care avea în încărcător 6 cartuşe, informează sâmbătă IPJ Galaţi.

Pe 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat în flagrant delict un bărbat de 60 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce încerca să vândă unei persoane, în aceeaşi localitate, un pistol letal cu glonţ, calibrul 6,35 mm, care avea în încărcător 6 cartuşe.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul nu figurează ca fiind deţinător legal de arme şi muniţii letale sau neletale şi au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În cauză s-a dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 6 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Galaţi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *