Un bărbat din Cucuteni a fost arestat după ce a violat o femeie căzută pe stradă. Victima are nevoie de o săptămână de spitalizare pentru a-și reveni

arestat

Gest halucinant în Iaşi! Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a violat o femeie care era căzută pe pe marginea drumului. Victima a fost dusă la spital, având nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol. 

Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara zilei de 10.12.2022 A.S. a găsit persoana vătămată T. M. căzută pe drumul public din satul Săcăreşti, comuna Cucuteni, ocazie cu care, profitând de imposibilitatea de a se apăra, cât şi de a-şi exprima voinţa, precum şi prin folosirea forţei fizice, a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, provocându-i victimei leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare„, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.