Un barbat din comuna vasluiana Pungesti si-a dat foc la casa dupa care s-a spanzurat in gradina

Un barbat din comuna vasluiana Pungesti si-a dat foc la casa dupa care s-a spanzurat in gradina. Începând cu ora 02:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui și Punctului de Lucru Ivănești au intervenit cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești.

Un barbat din comuna vasluiana Pungesti si-a dat foc la casa dupa care s-a spanzurat in gradina

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, existând pericolul de extindere la o anexă gospodărească și un adăpost pentru păsări. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de 80%. În interiorul locuinței nu au fost găsite persoane rănite ori intoxicate.

CITESTE SI: Vaslui | Acoperisul unei scoli din comuna Pungesti a fost mistuit de flacari

Majoritatea bunurilor aflate în interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodărească și adăpostul pentru animale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis.

La scurt timp după ce echipajele de intervenție au ajuns la bază, în dispeceratul comun 112 a fost înregistrat un apel telefonic prin care se anunța faptul că într-un copac din grădina aceleiași gospodării a fost găsit un bărbat spânzurat. La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD, însă victima era decedată. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *