Un bărbat de 61 de ani din Suceava a trăit un șoc atunci când și-a dat seama că a pierdut borseta cu mii de euro în tren. Polițiștii au găsit banii cu care omul voia să își repare dantura

După ani de muncă în străinătate, departe de familie și casă, un cetățean din județul Suceava s-a hotărât că e vremea să investească în sănătatea lui,mai exact refacerea danturii.

Zis și făcut, „înarmat” cu un geamantan de bagaje pentru cei dragi, cu griji, oboseală și dor de plaiurile natale s-a pornit la drum din străinătate, mai întâi cu avionul până la București apoi cu trenul până acasă în județul Suceava.

In timp ce călătorea cu trenul InterRegio 1751 București Nord – Suceava, acesta și-a schimbat locul in tren prin mai multe vagoane, fie din cauze personale, fie că priza vagonului nu funcționa… Uitând in urma un „mic” detaliu.
Acel mic detaliu care face diferența între a avea o dantură nouă sau deloc…..

4160euro, uitați alaturi de carduri și alte bunuri personale aflate într-o borsetă de mână in locul in care acesta a stat prima data, într-un compartiment gol-goluț.

După plecarea din statia CF. Bacău, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași, Biroul de siguranță publică și protecția călătorilor in timp ce patrulau trenul de călători au observat borseta acestuia care era așezată la vedere, fără a fi nimeni în compartiment.

În urmă activităților specifice desfășurate, la 3 vagoane distanță către urma trenului a fost identificat și posesorul de drept al sumei de bani și a borsetei….Un bărbat de 61 de ani din județul Suceava.

In două secunde, acesta a început să tremure și să transpire, realizând că pentru o clipă de neatenție putea rămâne fără agoniseala muncii sale!

Poliția Transporturi recomandă tuturor călătorilor să aibă sub supraveghere bunurile personale, să nu se împrietenească in tren cu persoane necunoscute, să nu consume alcool!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *