Un bărbat de 51 de ani, la un pas de moarte pentru o fotografie. A căzut în gol de la 6 metri în Cheile Bicazului

De dragul unor fotografii spectaculoase în Cheile Bicazului, un bărbat de 51 de ani şi-a pus viaţa în pericol. A căzut în gol 6 metri, de pe o stâncă în albia râului Bicaz. Victima a fost transportată la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă. 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical din Neamț, iar ulterior cu un elicopter SMURD, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Brașov. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest accident.

Bărbatul de 51 de ani este în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov, cu multiple traumatisme, într-o stare destul de gravă.

Apelul la 112 s-a făcut seara trecută, în jurul orei 19.00, acesta căzuse de la o înălţime de 6-7 metri de pe o stâncă în timp ce încerca să facă o fotografie. Se afla împreună cu familia sa în zona turistică de la Cheile Bicazului, chiar în zona unde se află magazinele cu produse artizanale.

La momentul respectiv, după ce s-a sunat la 112, la faţa locului au venit mai multe echipaje de prim-ajutor, atât de la pompieri, cât şi de la ambulanţă şi s-a solicitat şi sprijinul elicopterului, care a venit de la Braşov. A fost folosită o targă-lopată pentru a fi scos din albia râului şi apoi a fost predat echipajului de prim-ajutor de pe ambulanţă şi dus apoi către elicopter. S-a deschis în acest caz şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *