Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. Ieşise la ţigară şi vorbea la telefon când s-a dezechilibrat

Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol aproximativ 7 metri, de la un etaj superior al parcării unui mall din Timişoara, unde ar fi ieşit să fumeze o ţigară şi să vorbească la telefon. Neatent, acesta ar fi alunecat şi a căzut. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a căzut de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. El a fost transportat de urgenţă la spital.

”La data de 1.02.2024, în jurul orei 07:20, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi căzut în gol, de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unei complex comercial, din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara”, a transmis IPJ Timiş.

Surse din anchetă spun că bărbatul este muncitor în construţii şi la un moment a ieşit să fumeze o ţigară şi vorbea la telefon. Din neatenţie a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut de la 7 metri.

Inspectorii ITM urmează să declanşeze o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul. De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *