Un bărbat de 31 de ani a murit electrocutat după ce a încercat să-şi salveze câinele în timpul unei furtuni

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit electrocutat după ce a încercat să își salveze câinele în timpul unei furtuni.

Departamentul de pompieri al comitatului Anne Arundel (AACFD) a declarat într-un comunicat de presă că a primit mai multe apeluri la 911 duminică, 30 iunie, în jurul orei locale 17:30, alertându-i că arborii și firele de elctricitate erau căzute în toată zona Severn, Md.

„Echipajele de la fața locului au raportat mai mulți copaci mari căzuți în zonă, în plus, mai multe linii electrice erau căzute și arcuite”, a declarat AACFD. „Având în vedere dimensiunea și amploarea incidentului, echipajul inițial a solicitat resurse suplimentare”.

„În timpul dimensionării inițiale a incidentului, echipajele au localizat un bărbat adult care suferea de leziuni cauzate de electrocutare”, a declarat departamentul, adăugând că victima a fost transportată la Baltimore Washington Medical Center în stare critică.

Autoritățile au declarat că principala cauză s-a datorat „firelor electrice” care au fost smulse de copacii căzuți în timpul furtunii puternice.

Potrivit WBAL, afiliat NBC, liniile electrice căzute au aterizat pe un gard metalic care se întindea peste mai multe proprietăți. Victima nu a fost numită în acest moment, dar a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani.


„Lângă gard era un câine care, din păcate, s-a electrocutat. Din cauza electrocutării, stăpânul câinelui a auzit și a ieșit în fugă pentru a încerca să salveze câinele și, din păcate, a fost și el electrocutat”, a declarat Steven Bishop, pompier în Anne Arundel County.

Se pare că incidentul rămâne sub investigație. PEOPLE a contactat AACFD pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *