Un bărbat condamnat pentru că și-a violat mama și-a repetat fapta cu un vecin când a fost eliberat. Sătenii sunt șocați: ”Era turbat”

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce și-a violat un vecin, care, de rușine, nu a spus nimănui ce a pățit timp de o săptămână. Agresorul fusese eliberat din închisoare, unde ispășise o pedeapsă pentru că și-a violat mama.

Un individ de 47 de ani din satul vasluian Gugești a fost condamnat vineri de Judecătoria Huși la 10 ani de închisoare după ce a intrat cu forța noaptea peste un vecin, pe care l-a bătut și violat, scrie Vremea Nouă.

Agresorul fusese eliberat de puțin timp din închisoare, după ce și-a violat propria mamă, în anul 2016. De inimă rea, femeia a murit două luni mai târziu după ce a fost batjocorită de fiul său.

Ultimul incident a avut loc în luna mai, iar bărbatul violat a fost atât de rușinat de ce a pățit, încât nu a spus nimic nimănui timp de o săptămână. În cele din urmă, i-a dezvăluit totul unei măruți, care s-a dus îngrozită la poliție. Oamenii legii l-au ridicat imediat pe violator, care de atunci se află în arest preventiv. 

Localnicii din Gugești sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că astfel de oameni nu au căuta printre ei.

Care își bat părinții, care violează, care fac asemenea murdării, să nu fie iertați cu nimic! Maxim de pedeapsă să li se dea la toți, că ei nu sunt de stat cu oamenii normali. Acest Ștefan Ioan a băut toată viața, dar și treaz era turbat. Nu era un om de înțeles. După ce a venit din închisoare la începutul anului parcă, a sărit la acest om din Gugești, care era tare cuminte și retras. A intrat peste el în casă. Cum să faci așa ceva? L-a înspăimântat cu totul.

Noi ne temem să mai stăm în case. El e rudă cu mine, vă spun adevărul, dar mi-e rușine și în pușcărie să stea, că ne e rușine să mai scoatem capul pe stradă. Mama lui a murit cam la două luni parcă, după ce el a batjocorit-o. A murit de rușine, de supărare, de inimă rea”, spune, revoltată, mătușa individului condamnat la 10 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *