Un bărbat a sunat la 112 spunând că au intrat hoți în casa lui. În realitate avea halucinații de la droguri

62301286

Era după miezul nopții, când un tânăr de 34 de ani din Brianza cu domiciliul în Giussano, a simțit prezența unor hoți în casă și a sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă nu înainte ca poliția să sesizeze că era foarte agitat și confuz.

Imediat după ce a încheiat apelul, tânărul a mai sunat de alte zece ori și a oferit detalii parțiale și la fel de confuze, scrie La Reppublica.

Odată ce au pus cap la cap informațiile oferite de bărbat, polițiștii au trimis la fața locului o mașină pentru a verifica dacă într-adevăr cele spuse de tânăr se confirmă.

Când au ajuns la fața locului, polițiști au identificat apartamentul de unde veneau numeroasele cereri. Înăutru se aflau individul de 34 de ani și părinții acestuia, și nici urmă de hoți.

Chiar și în prezența polițiștilor, tânărul a continuat să susțină că simte prezența hoților în casă, oferind și o descriere a acestora. Individul i-a descris ca fiind costumați și au pe cap o glugă, și stau ascunși în interiorul zidurilor casei.

Polițiștii au finalizat cercetarea și au încercat să-l liniștească pe tânăr, care le-a recunoscut ulterior că s-ar fi drogat cu puțin timp înainte să sune la 112. În posesia lui au fost găsite și doze de hașiș pentru uz personal, motiv pentru care a fost semnalat autorității administrative.

De altfel, italianul a fost denunțat de carabinieri pentru că dat o alarmă falsă poliției.