Un bărbat a rămas blocat în casă mai multe zile cu un cadavru aflat în stare de putrefacție

Descoperire macabră într-un bloc din Ploieşti, judeţul Prahova. Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit într-un apartament în care se afla şi un bărbat cu probleme psihice.

Potrivit unor surse cadavrul îi aparţine unui bărbat de 61 de ani, care ar fi decedat cu aproximativ 7 zile în urmă. Poliţiştii au fost alertaţi de bărbatul de 69 de ani, care rămăsese blocat în casa cu pricina.

Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit, joi, într-un apartament din municipiul Ploieşti în care se mai afla un bărbat care ar avea probleme psihice, anchetatorii arătând că, din primele informaţii, nu ar fi fost săvârşită vreo infracţiune contra vieţii.

„La data de 31 august, în jurul orei 10,30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde au fost găsiţi doi bărbaţi cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni contra vieţii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Surse apropiate anchetei au precizat că trupul bărbatului de 61 de ani era în stare de putrefacţie, iar bărbatul de 69 de ani ar avea probleme psihice. Cel de 61 de ani are un curator care, în urmă cu doi ani, l-ar fi adus pe bărbatul să 69 de ani să stea în aceeaşi locuinţă, relatează Agerpres.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *