Un barbat a murit in fata Spitalului din Murgeni

O nouă tragedie s-a petrecut la Spitalul din Murgeni. Un barbat in varsta de 78 ani a fost adus de către rude la unitatea medicală, resimtind dureri de inimă. In acelasi timp, oamenii au solicitat si o ambulanta. Cu toate acestea, odată ajunși la spital, rudele au reclamat că personalul medical nu a reacționat prompt la solicitarea lor de ajutor, iar bărbatul a intrat în stop-cardiorespirator înainte de a putea primi îngrijiri adecvate. Echipajul de pe ambulanță a intervenit rapid și a început manevrele de resuscitare chiar înainte ca personalul spitalului să reacționeze.

Cu toate acestea, versiunea prezentată de reprezentanții spitalului este diferită, susținând că bărbatul a fost adus deja decedat și abandonat intenționat în fața unității sanitare. Această situație a stârnit furia celor prezenți, iar unii politicieni au încercat să profite de tragedie pentru a-și promova interesele personale, transformând situația într-o campanie electorală manipulativă.

Oamenii din Murgeni sunt în continuare indignați de lipsa de acțiune din partea autorităților locale și județene în ceea ce privește redeschiderea spitalului și asigurarea unei asistențe medicale adecvate pentru toți locuitorii, nu doar pentru cei cu probleme psihiatrice. Cu toate că au existat proteste în trecut, autoritățile par să fie indiferente la suferința și nevoile comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *