Un barbat a fost plasat sub control judiciar dupa ce a amenintat 4 judecatori

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru un barbat acuzat de infractiunea de ultraj judiciar.

În perioada 02.09.2023 – 16.10.2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin poşta electronică către adresa Curţii de Apel Constanţa, barbatul a ameninţat cu acte de violenţă patru judecători, membri ai unor completuri de judecată ce aveau spre soluţionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

Barbatul a afirmat că îi va judeca el pe judecători şi pe familiile lor, că nu va avea niciun fel de milă faţă de ei, că pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna şi îi va face să simtă cel mai cumplit coşmar al lor, punându-le în vedere că o armă de foc se poate procura cu uşurinţă.

S-a reţinut totodată că barbatul a acţionat în scopul de a-i intimida pe magistraţi şi de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunţa cu celeritate hotărâri judecătoreşti favorabile lui, în urma cărora el urmărea să obţină suma de 100000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla în litigiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *