Un barbat a fost injunghiat mortal intr-un hotel din Padina

Tragedie intr-un hotel din zona montană Padina-Peștera, comuna Moroeni, în urma căruia un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște, a fost ucis în noaptea trecută. Potrivit informațiilor disponibile, crima s-a produs ca urmare a unui scandal spontan.

Polițiștii sosțiți la fața locului au identificat și reținut trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, implicați în conflictul care a escaladat și a dus la moartea bărbatului prin înjunghiere. O anchetă în acest caz este în curs, fiind coordonată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului.

CITESTE SI: Cei doi soti romani care au murit in accidentul din Italia impreuna cu fiicele lor erau din Dambovita si Arges

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a mentionat IPJ Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *