Un băiețel de 3 ani și un adult, decedați într-un cumplit accident, aseară, la Vaslui

F89AFAE7-8FB9-486F-8F4A-8670E9012510

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), patru ambulanțe tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un grav accident rutier produs pe DE 581, în raza localității Roșiești.
În accident au fost implicate trei autoturisme, existând șase victime.
Începând cu ora 19:50 a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție. Din cele șase victime, patru adulți și doi minori, două persoane au fost declarate decedate. Din nefericire, una dintre persoanele declarate decedate este un băiețel în vârstă de trei ani și opt luni.
Celelalte victime, trei adulți și un minor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, în stare gravă și cu multiple traumatisme.
La intervenție au participat și echipaje de poliție.
Cercetările privind circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.
La ora 20:50 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui.
Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef ISUJ Vaslui, colonel Niculae Tătaru.