Un băiat din Mogoșești a fost bătut cu pumnii și picioarele de cinci adolescenți. Tatăl victimei a făcut plângere la poliție

gethumb.details

Incident grav într-o comună din județul Iași. Cinci adolescenți au fost surprinşi în timp ce îl băteau crunt pe un coleg pe o stradă din localitatea Mogoșești, județul Iași. Adolescenții l-au bătut pe tanăr cu pumnii și picioarele, imagini care au fost imortalizate cu telefonul. La scurt timp, politistii au intrat in posesia filmarii si au reusit sa ii identifice pe faptasi.

Polițiștii din localitatea Mogoșești au fost sesizați ieri de către tatăl minorului agresat. Oamenii legii fac acum cercetari cu privire la acest caz, pentru a vedea ce masuri se pot lua.

Vîjiac Anca-AlexandraPurt. de cuv. IPJ Iași

„Polițiștii continuă verificările cu privire la acest caz, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun. De precizat este faptul că toți tinerii implicați în eveniment au fost identificați, a fost informat și Biroul de Siguranță Școlară cu privire la această situație, în vederea desfășurării de activități preventive în unitățile de învățămant în care învață tinerii”.

Din pacate, astfel de situatii sunt din ce in ce mai frecvente in scolile din judetul Iasi.