Un băiat de 7 ani din Tulcea a murit după ce tatăl său i-a atins gâtul cu drujba, în timp ce tăia stuf

politiaaaa

Un bărbat din Tulcea care tăia stuf a atins cu drujba, din greșeală, gâtul fiului său în vârstă de 7 ani, care se juca în apropiere. Tatăl a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor.

Medicii ajunși la fața locului au constat că băiatul avea o arteră secționată. Din păcate, s-a declarat decesul.

„În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.