Un băiat de 15 ani a murit, după ce un camion a intrat în motocicleta pe care o coducea

accident-motocicleta

foto - Caracter ilustrativ

Luni, 8 noiembrie, în jurul orei 18.05, un bărbat de 31 ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoutilitara pe DC19, iar la intersecția cu DJ178E, a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă pe care se aflau doi tineri. În urma impactului, un băiat de 15 ani a decedat, iar altul de 17 a fost rănit.

Un tânăr de 17 ani, în calitate de proprietar al motocicletei și ocupant al acesteia, precizează că la momentul producerii accidentului de circulație motocicleta afost condusă de către minorul de 15 ani, din com. Pârteștii de Jos, vehiculul fiind încredințat spre conducere chiar de el.

Urmează a se continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care a condus motocicleta la momentul producerii evenimentului.

În continuare, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p., tânărului de 17 ani și șoferului de 31 de ani le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.”