Un băcăuan, prins când încerca să schimbe o bancnotă falsă de 500 de euro. Ce le-a spus bărbatul poliţiştilor

Un bărbat de 44 ani, din Bacău, a fost prins când încerca să schimbe la bancă o bancnotă falsă de 500 de euro. Băcăuanul s-a apărat, spunându-le poliţiştilor că a primit banii de la un consătean la care a muncit.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul IJJ Bacău care asigura măsurile de ordine publică pe raza comunei Podu Turcului a fost direcționat la o unitate bancară din localitate, pentru că personalul a sesizat că la ghișeu s-a prezentat un bărbat care a încercat să schimbe o bancnotă falsă de 500 de euro.

La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat de 44 de ani, care a declarat că a primit bancnota de la un consătean la care a muncit și pe care o are de două săptămâni, dar s-a decis abia acum să o schimbe.

Personalul unității bancare a declarat jandarmilor că bărbatul a solicitat schimbarea unei bancnote de 500 de euro, iar în momentul în care a fost verificată în aparatul special au apărut semne de contrafacere.

Bărbatul a fost dus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație de valori falsificate. Actele au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *