Un băcăuan a ajuns în stare gravă la spital după ce a sărit dintr-un tren

O tragedie a avut loc astăzi în Gherla, Județul Cluj, când o persoană în vârstă de aproximativ 30 de ani, originară din județul Bacău, a căzut din trenul IR 1830 care circula pe ruta Galați – Cluj Napoca. Incidentul s-a produs în apropierea stației CFR Gherla, în jurul orei 18:45, în zona străzii Horea, scrie Info Trafic 24.

Din primele informații, se pare că victima ar fi încercat să coboare din tren, posibil pentru a participa la sărbătoarea Hramului de la Mănăstirea Nicula, însă ar fi adormit sau pierdut echilibrul în momentul în care trenul a pornit din stație. Martorii prezenti la fața locului au alertat imediat autoritățile.

La locul incidentului au intervenit prompt o echipă de salvare SMURD de la Gherla și o ambulanță SAJ cu medic de la Dej. Victima, găsită în stare de inconștiență și suferind multiple traumatisme grave, a fost imediat intubată și acordată primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportată în stare critică la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *