UPDATE: Un angajat al unei fabrici din Iași a murit în timp ce curăța o celulă de tărâță

WhatsApp Image 2021-09-24 at 11.06.55

Astăzi, la o unitate de productie de pe platforma industriala de pe Calea Chisinaului, nr. 33, a avut loc un accident mortal. Unul dintre angajați a decedat în timp ce curăța pereții unei celule de tărâțe.

Apelantul a spus că nu poate ajunge la victimă și solicită descarcerarea. La fața locului, au fost dirijate Descarcerarea de la D2 si EPA D2.

La locul solicitării, a fost gasit bărbatul în vârstă de 45 de ani, în stare de inconștiență. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia.

UPDATE: “În ziua de 24 septembrie a avut loc un accident de muncă pe platforma industrială din Iaşi, Calea Chişinăului nr. 33. Evenimentul nu a avut loc la fabrica de pâine Vel Pitar SA din Iaşi”, transmit reprezentanții Vel Pitar.

Costel Grojdea, inspector şef în cadrul ITM Iaşi: „O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași s-a deplasat la punctul de lucru al companiei 7 Spice, unde o persoană a fost găsită decedată de colegi. Se fac cercetări privind accidentul. Persoana în vârstă de 40 de ani, cu 20 de ani vechime în cadrul firmei, ca operator siloz, a căzut într-un tanc cu tărâțe. Nu se știe momentan cauza decesului”.