Un afacerist român a devenit milionar în America. Adrian îi are clienţi pe Justin Bieber și Jim Carrey

Un cunoscut afacerist român a reușit să își transforme visul american în realitate. Acesta a părăsit România cu 7000 de dolari și a ajuns milionar acum.

Un afacerist român, Adrian Ghilă (40 ani), și-a transformat visul american în realitate. A plecat în SUA când avea doar 23 de ani și 7.000 de dolari în buzunar, bani pe care i-a câștigat în România din afaceri imobiliare mici. De când era adolescent visa să meargă în America și să deschidă afaceri importante. Acum este milionar în dolari și locuiește în California în casa în care a stat Will Smith, este vecin cu Kim Kardashian și Jennifer Lopez, iar Justin Bieber este unul dintre clienții lui.

Adrian Ghilă, pe când avea 16 ani, le spunea cu încredere prietenilor săi că, într-o zi, va pleca în America, ceea ce a și reușit câțiva ani mai târziu. Era la facultate în ultimul an când întâlnirea cu femeia de care s-a îndrăgostit, i-a devenit soție și a născut trei fete. Femeia iubită este o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii de mai mult timp.

Adrian Ghilă, un afacerist cu viziune

Afaceristul avea 23 de ani când a decis să părăsească țara. A fost în vizită la iubită și, până la urmă, a rămas cu ea acolo. Un tânăr cu încredere în puterile sale, entuziast și cu spirit de afaceri, era optimist în ideea de a reuși să-și facă un viitor în America, dar începutul i-a adus câteva provocări. Cu toate că vorbea engleză, nu era fluent, în plus, dorința de a-și deschide o afacere a fost o provocare pentru o perioadă destul de lungă.

Pentru un timp lucrurile începuseră să meargă bine, dar criza financiară din 2008 a adus la faliment mica afacere.

”A mers aproape un an, apoi a venit recesiunea și a căzut totul în cap, nu mai mergea nimic. Am venit în România, am făcut nunta, iar, când ne-am întors în America, m-am reprofilat, am deschis un magazin de haine online”, a povestit omul de afaceri pentru GANDUL.RO.

Afacerea cu hainele a mers bine, dar succesul a început să apară după ce și-a deschis o spălătorie ecologică mobilă, un concept nou în perioada aceea, chiar și pentru America.

Serviciile oferite i-au atras repede popularitatea în rândul posesorilor de mașini din zonă, mulți oameni bogați, în special personalități celebre, care i-au rămas clienși fideli până în ziua de azi.

Gestionarea inteligentă a banilor l-a ajutat în luarea unor decizii înțelepte. A investit, de altfel, în diverse aplicații online, dar și în companii, ceea ce i-a asigurat un continuu profit în perioada care a urmat.

De asemenea, acesta și-a deschis și o afacere cu rulote, care i-a adus românului de două ori premiul INC.5000 Top 10 CEO, după care multe companii americane tânjesc. Premiul se acordă antreprenorilor care, prin activitatea lor inovatoare, au avut cel mai mare impact pe piață, în domeniul lor. ,,După ce mi-am vândut acțiunile de la o companie în care am investit, am făcut o companie de rulote cu dotări de lux. Le închiriam pentru vacanțe. În California, rulotele sunt foarte căutate, este destinația numărul unu în lume în ceea ce privește popularitatea lor. Prietenii îmi ziceau că sunt nebun, că o să-mi pierd toți banii”, a mai povestit milionarul Adrian Ghilă. Acesta a fost momentul în care afaceristul a cunoscut adevăratul succes.

Adrian Ghilă a apelat la serviciile unui agent imobiliar, care colabora cu multe celebrități. Așa a ajuns Adrian Ghilă să cumpere în Calabasas, California, casa în care a locuit Will Smith, urmat ulterior de cuplul format din Gabrielle Union şi jucătorul de baschet Dwyane Wade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *