Un afacerist imobiliar este executat. Blocul a fost scos la licitatie

Executorii au scos la licitație un imobil din zona Smârdan de a cărui construire s-a ocupat afaceristul imobiliar Gheorghe Timofte. Lucrările au început în 2018 și, în prezent, blocul este finalizat în proporție de 98%, conform executorilor. Prețul de vânzare a fost stabilit la 24 milioane lei.

„Clădirea existentă în forma sa actuală nu are are un proces-verbal de recepție la terminarea lucrărilor și niciun certificat de atestare a edificării construcției. Pe teren există platforme amenajate pentru locurile de parcare exterioare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc, consultat de APIX.ro.

Un afacerist imobiliar este executat. Blocul a fost scos la licitatie

Conform anunțului executorilor, imobilul este grevat (parțial) de sarcini în favoarea unor persoane fizice în baza unor ante-contracte de vânzare-cumpărare. „Somăm pe toți care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare”, se precizează în anunț. În context, amintim că publicația de vânzare imobiliară aparține SCPEJ Zabolotnăi și Murariu, iar licitația va avea loc pe 3 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *