Un adolescent şi-a găsit sfârşitul în apele Prutului. Băiatul din Iaşi s-a aruncat în apă, să se răcorească, şi nu a mai ieşit

Tragedie în comuna Gorban, din judeţul Iaşi. Pentru a se răcori, un adolescent de 17 ani a mers la scăldat în râu. Însă, imediat ce a sărit în Prut, a fost înghiţit de ape. După ore de căutări, salvatorii au reuşit să dea de trupul neînsufleţit al adolescentului. 

Un băiat de 17 ani a murit, duminică, după ce s-a înecat în râul Prut, în judeţul Iaşi. Martori la incident, mai mulţi trecători au dat alarma. La faţa locului au intervenit pompierii, scafandrii, medicii de la ambulanţă, precum şi elicopterul SMURD.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, a fost anunţat că un copil de 17 ani este înecat în râul Prut, de pe raza comuna Gorban, localitatea Gura Bohotin”, a transmis duminică ISU Iaşi

La faţa locului a intervenit echipa de scafandri, o autospecială de intervenţie, o ambulanţă de la SAJ Iaşi şi elicopterul SMURD care a survolat zona. După ore în şir în care au cercetat fiecare centimetru din râu, salvatorii au reuşit să dea de trupul neînsufleţit al adolescentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *