Un adolescent din Vatra Dornei, diagnosticat cu o boală rară, are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a se trata la o clinică din Franța

Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru AngelosGrosariu, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vatra Dornei, care a fost diagnosticat cu o boală rară.

Băiatul are o tumoră (angiofibrom nazofaringian) care necesită o intervenție chirurgicală imediată la o clinică din Franța.

Costul minim estimativ este de 31.811 euro, la care se adaugă cheltuielile legate de transport, însoțitor, ședințele de radioterapie ulterioare și alte costuri neprevăzute.

Este o urgență! Banii trebuie adunați până pe 3 noiembrie 2023, când ar trebui să aibă loc intervenția. Pentru mama și fratele său mai mare, care îi sunt alături și luptă pentru el, această sumă este extrem de mare, spun inițiatorii campaniei, însă „dacă ne unim eforturile putem strânge suma necesară de care are nevoie pentru a-și continua viața și pentru a se bucura de adolescență și anii ce vor urma”.

Angelos se confruntă cu un diagnostic foarte rar și foarte grav, care în România nu poate fi tratat. „A stat internat în spitale din țară, în luna august, în Cluj, în luna octombrie, în Iași, unde a făcut o serie de analize și investigații, RMN, IRM, Angio CT și, din păcate, medicii s-au declarat neputincioși în fața bolii, nu sunt în măsură să intervină”, transmite familia. Clinica din Franța este șansa la viață pe care Angelos o are acum!

Conturile în care putem contribui pentru salvarea acestui copil:

Nume beneficiar: Grosariu Angelos,

Cont IBAN: în lei: RO42BTRLRONCRT0CL3716601;

în euro: RO86BTRLEURCRT0CL3716601, sau pe numele fratelui:

Nume beneficiar cont: Grosariu Andreas:

în lei: RO63BTRLRONCRT0626936101,

Revolut Andreas Grosariu: LT693250024890467032.

 „Ținând cont de timpul limitat pe care îl au la dispoziție pentru a strânge banii, familia și Angelos vă sunt recunoscători pentru orice contribuție”, transmit reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001 Sânge pentru România.

Sunt mulți oameni, firme, care auzind de povestea lui AngelosGrosariu au reacționat, au organizat evenimente, se implică și, împreună, speră să îl ajute pe adolescent să adune banii atât de necesari pentru deplasarea în Franța, pentru intervenția chirurgicală, pentru a depăși acest moment atât de dificil și dureros. Au fost nenumărate cazurile în care v-ați implicat, ați ajutat, ați salvat copii bolnavi. Angelos are nevoie de noi! Acum! Să-l ajutăm! Este urgent! Donați și salvați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *