Ucigașul fetiței găsită moară în Arad, arestat. S-a enervat pentru că micuța voia să se joace cu el

251559766_4367390650038802_3207862890195056666_n

Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei găsite moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad a fost arestat pentru 30 de zile. Este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.”, a transmis Poliția Română.

Ucigașul și-a recunoscut astăzi fapta. Acesta a zis că a fost deranjat şi enervat de copila care a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad

Detalii din anchetă au scos la iveală faptul că mama minorei omorâtă nu a știut că iubitul său i-a omorât fiica. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.