Tutun aromatizat, ascuns într-un autoturism

Sharing is caring!

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit și confiscat cantitatea de aproximativ 14 kilograme de tutun aromatizat, în valoare de 650 de lei, ascunsă în aripa dreaptă spate a unui autoturism.

În data de 09 mai, în jurul orei 00.00, polițiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi – I.T.P.F. Iași, în timpul unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Şiviţa – judeţul Galați, un autoturism marca Toyota Avensis, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar Z.I., în vârstă de 26 ani.

În urma efectuării unui control amănunțit asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă în portbagaj, respectiv aripa dreaptă spate, 13.500 grame de tutun aromatizat.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 650 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

shares