Tumora de 35 cm operata cu succes la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti

De curând, o pacientă în vârstă de 67 de ani, s-a prezentat la Spitalul Clinic de Urgență București cu dureri abdominale intense și simptome de ocluzie intestinală. Diagnosticată de Prof. Dr. Mircea Beuran, Șeful Secției Clinice Chirurgie III, aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe. Analizele și investigațiile ulterioare au confirmat prezența unei tumori retroperitoneale de aproximativ 35 cm în lungime.

Cu experiența sa vastă și echipa sa competentă, Prof. Dr. Mircea Beuran a condus operația cu succes, reușind excizia completă a tumorii. Este demn de menționat faptul că pacienta fusese supusă anterior unei intervenții chirurgicale la un alt spital pentru o afecțiune similară, însă, din nefericire, s-a confruntat din nou cu o patologie oncologica.

Recomandările post-operatorii pentru pacientă includ monitorizarea atentă a stării sale de sănătate de către echipa medicală, respectarea strictă a regimului alimentar și a planului de recuperare fizică, precum și continuarea tratamentului și a investigațiilor de follow-up pentru a preveni recidiva și a asigura o recuperare optimă. De asemenea, se recomandă sprijinul psihologic și emoțional pentru a face față în mod corespunzător provocărilor asociate acestei afecțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *