TUIASI suspenda cursurile online fiind recuperate ulterior

uti

Incheierea starii de alerta a schimbat programul universitatilor din Iasi. In urmatoarele 10 zile se reconfigureaza orarele si se redistribuie salile si la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, pentru reinceperea orelor in sistem fata in fata.

La Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iași, orele care până acum erau în regim online nu se vor putea ţine şi vor fi recuperate până la sfârşitul semestrului.

”Bineînţeles că în această perioadă, orele care până acum erau în regim online nu se vor putea ţine şi vor fi recuperate până la sfârşitul semestrului. Ideea este, că atunci când această reconfigurare de orar şi distribuţie a sălilor va fi finalizată, atunci se începe activitatea întegral în regim onsite. Vreau să fac precizarea că noi eram până acum în învăţământ hibrid, o parte din activităţi, cele aplicative se desfăşurau în regim onsite, aceste curg în continuare, îndiferent de perioada aceasta de tranziţie, curg în continuare în regim onsite, problema era numai legată de acele ore ca până acum erau în online.”- a declarat Neculai Seghedin, prorector TUIASI

În ceea ce privesc locurile de cazare, studenții TUIASI au obținut locuri în cămine încă de la începutul anului academic, având în vedere că la multe facultăți se desfășurau desfășurau deja cursuri on-site.