TUIASI – Prezent și perspective

Astazi, de la ora 11.00, rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, a prezentat raportul universității pentru anul anterior. Cu verticalitate si responsabilitate, rectorul TUIASI a tinut sa precizeze ca finantarea institutiei de invatamant superior a crescut cu 2o de procente fata de anul trecut, ceea ce o plaseaza pe locul al doilea in tara.

Din perspectiva banilor care pot fi atrasi pe zona de excelenta in invatamantul superior institutia ieseana se afla pe locul cinci la nivel national. Profesorul a mentionat ca ar vrea de la colegii sai mai multa implicare pe aceasta nisa.

In timp ce Corpul A si Caminul T6 au nevoie de cateva zeci de milioane de euro pentru renovare, in 2017 s-a reusit si reabilitarea unor camine din campusul Politehnicii.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi se numără printre cele mai vechi şi cunoscute instituţii de profil din ţară, fiind custodele unei importante tradiţii în educaţia inginerească, ştiinţifică şi culturală.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!