TUIASI a stabilit cum vor incepe cursurile

TUIASI

Senatul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” a validat in unanimitate propunerea Consiliului de Administratie cu privire la felul in care se vor desfasura in acest an universitar cursurile la Politehnica ieseana, in contextul pandemiei COVID-19.

Astfel, in primul semestru al noului an universitar vor veni la Iasi pentru a desfasura activitati didactice in amfiteatrele si laboratoarele universitatii, studenții tuturor facultatilor proaspat inmatriculati in anul I licenta, toti studenții din anul al II-lea si studenții din anul al VI-lea de la Facultatea de Arhitectura. Acestia vor continua activitatea didactica in același regim pentru toată durata anului universitar.

Ceilalti vor desfasura activitati didactice exclusiv online. În semestrul al II-lea, studenții din anul al II-lea, de la licenta, se vor muta cu activitatea în online. Totodata, la Iasi vor veni si studenții din anii al III-lea și al IV-lea, cât și cei din anul al V-lea de la Facultatea de Arhitectură.

Acestia se vor alătura studenților din anul I și celor din anul al VI-lea de la Facultatea de Arhitectura până la finalul anului universitar.