Trupul bărbatului dispărut în mare la Eforie Nord, acum două zile, a fost adus de valuri la ţărm

Trupul bărbatului dispărut în mare la Eforie Nord, vineri, a fost adus de valuri la ţărm, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Bărbatul a fost dat dispărut vineri, după ce a intrat în mare, în zona Steaua de Mare din Eforie Nord şi nu a mai ieşit. El a fost căutat de atunci în fiecare zi de scafandri.

De asemenea, tot vineri a fost dat dispărut şi un bărbat în Vama Veche. El este căutat în continuare în mare.„În jurul orei 8.00 au fost reluate căutările celor două persoane dispărute în Marea Neagră pe data de 18 august, la Eforie şi în Vama Veche. În urmă cu puţin timp, din păcate, persoana de la Eforie, a fost scos de valuri la mal şi a fost declarată decedată. La căutările acesteia au participat cinci scafandri din cadrul Inspectoratului, o ambarcaţiunea şi un echipaj de prim-ajutor. În continuare, este căutată persoana de la Vama Veche, cu cinci scafandri din cadrul inspectoratului, o ambarcaţiune şi un echipaj de prim-ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Şase persoane s-au înecat în mare, din data de 14 august şi până în prezent, iar o persoană este dată dispărută la Vama Veche. În ultima săptămână, poliţiştii din Constanţa au intervenit în urma a 23 de apeluri primite prin numărul unic de urgenţă 112, apeluri care sesizau nerespectarea indicaţiilor salvamarilor în condiţiile în care era arborat steagul roşu.

sursa news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *