Tronsonul Iasi – Voinesti a intrat in lucru

foto_drum_Voinesti

Constructorul a inceput decopertarea in zona cea mai afectata de denivelari insa lucrarea va fi una de amploare anunta Mihai Chirica. Santierul va fi deschis cel putin 2 ani de zile conform contractului insa primarul spera ca lucrarile sa fie finalizate inainte de termen.

„Proiectul Iasi – Voinesti nu cuprinde doar tronsonul care este acum in lucru. Lucrarile vor cobora pana la strada Calea Galatii, aproximativ 3 kilometri mai jos iar in etapa a doua proiectul se va lega cu soseaua Nicolina, inclusiv cu supralargirea pe diverse portiuni de drum in vederea unor benzi de stocaj sau de viraj de dreapta”, a spus Mihai Chirica.

Primarul sustine ca va urmari indeaproape lucrarile intrucat locuieste in zona. Pe timpul executiei se va crea un disconfort pentru cei care lucreaza in zona mai ales ca traficul va fi deviat catre Antibiotice.

„Am siguranta ca lucrarile vor fi mai accelerate decat scrie in indicatorii tehnico economici si vom termina mai devreme. Cel mai greu tronson este cel de care ne-am apucat, care presupune o excavare a tramei stradale pe ambele fire, in conditii de lucru sub trafic pentru ca mare parte din circulatie nu o putem impiedica”, a completat primarul.