Trenduri în marketingul vizual al restaurantului: seminar profesional internațional, în premieră, la Iași

La finalul acestei săptămâni, joi și vineri, Consiliul Regional al Ospitalității Iași HOTRECC și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează împreună cu Fundația pentru Formare Hotelieră din Zurich, Elveția un seminar profesional dedicat industriei ospitalității.

Trainerul reprezentând Fundația pentru Formare Hotelieră, Kateryna Fedosova, este instructor la Școala Hotelieră din Dresda, consultant pentru restaurante în Consulting Hub, Art Director la Creative Studio DeFazz și profesor la Universitatea de Tehnologii Alimentare din Odessa. Kateryna Fedosova este, de asemenea, și directorul de Marketing și Comunicare al EuroCHRIE, cea mai relevantă federație europeană a educației în turism și ospitalitate.

În prima zi, seminarul va fi găzduit în sala de consiliu a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Temele centrale sunt: trenduri de marketing în restaurant și revoluția inteligenței artificiale. Participanții vor lucra, inclusiv într-o aplicație, pe un caz real al unui lanț de restaurante cărora Kateryna Fedosova le-a oferit consultanță recent. Aspectele practice vor domina întâlnirea.

În cea de-a doua zi, gazda este un membru relevant al Consiliului Regional al Ospitalității, Hotelul Unirea. În prima parte a seminarului vor fi discutate tendințele în design-ul și prezentarea mâncării și influența acestora asupra oaspeților. Ulterior, participanții vor asista la o demonstrație culinară în bucătăria Hotelului Unirea, unde trainerul va demonstra diverse opțiuni de marketing vizual ale aceluiași produs culinar.

Profesorul universitar Valentin Niță, fondatorul învățământului superior ieșean în domeniul ospitalității și turismului, este inițiatorul acestei colaborări cu Fundația pentru Formare Hotelieră din Elveția. El ne împărtășește următorul punct de vedere: „De-a lungul anilor, am beneficiat în numeroase ocazii de colaborarea cu Fundația pentru Formare Hotelieră din Elveția. Am primit cele mai noi lucrări și licențe din domeniu, am fost invitați la seminarii și întâlniri profesionale în Europa, iar acum ne bucurăm să îi avem la Iași pentru un eveniment la care industria ospitalității a răspuns cu interes”.

La rândul său, domnul Lorin Drăgan, președinte executiv al Consiliului Regional al Ospitalității Iași HOTRECC, a declarat: „Industria ospitalității locale este onorată să participe la acest eveniment alături de FEAA și La Fondation, o instituție de prestigiu europeană. Încă de la înființare, am urmărit, cu prioritate, parteneriate cu toți actorii locali și regionali, prin întâlnirile și participările la evenimentele avute. Acum, implicarea noastră în zona educațională, de formare continuă, pentru specialiști deja confirmați, a căpătat o nouă dimensiune prin această colaborare. Membrii noștri au răspuns foarte prompt și entuziast la acest proiect, iar lista de înscriși a fost completată într-o singură zi. Ospitalitatea locală a ajuns în zona de maturitate în care asemenea oportunități sunt foarte bine primite și apreciate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *