Trei vasluieni retinuti dupa ce l-au batut si au furat bicicleta unui iesean

biciclist bicicleta

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul Poliţiei Municipiului Vaslui, au identificat trei tineri din judeţul Vaslui, unul dintre aceştia fiind bănuit de comiterea infracţiunii tâlhărie calificată, iar ceilalalti doi fiind bănuit de complicitate la tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în urma unei înţelegeri prealabile, în seara de 9 iulie, aceştia s-ar fi deplasat pe raza
municipiului Iaşi, iar prin exercitarea de acte de violenţă de către unul dintre aceştia, i-ar fi sustras bicicleta unui tânăr, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 15 septembrie, doi tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 16 septembrie, doi tineri au fost prezentaţi cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de aceştia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.Ieri, al treilea tanar, in varsta de 19 ani a fost retinut pentru 24 ore si astazi a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.