Trei tineri reținuți de polițiștii ieșeni. Și-au riscat libertatea pentru câteva țigarete

hoti

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de furt calificat şi trei tineri bănuiţi de complicitate la furt calificat. Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au identificat un tânăr bănuit de comiterea a patru fapte de furt calificat şi trei tineri bănuiţi de comiterea a câte două fapte de complicitate la furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în perioada 30 august – 12 septembrie a.c., în cursul a patru nopţi, un tânăr având faţa acoperită ar fi pătruns în patru societăţi comerciale din municipiul Iaşi, fiind ajutat de alţi trei tineri cu feţele acoperite şi ar fi sustras mai multe ţigarete.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 23 septembrie a.c. tânărul bănuit de comiterea celor patru fapte de furt calificat şi doi dintre tinerii cercetaţi pentru complicitate la furt calificat au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior, unul dintre tinerii bănuiţi de complicitate la furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 24 septembrie a.c. faţă de tânărul reţinut pentru complicitate la furt calificat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, Judecătoria Iaşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului cercetat pentru furt calificat.