Trei tâlhări care acționau în mai multe județe, arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras 4200 lei

catuse-arest-696x418

Trei bărbați din Dâmbovița care au comis fapte de tâlhărie în mai multe județe ale țării au fost arestați pentru 30 de zile printr-o decizie a Judecătoriei Braşov. Aceștia apelau la dame de companie și sub pretextul că sunt interesați de servicii sexuale contracost le amenințau cu acte de violență și cuțite, după care le furau banii și bunurile.

Pe 15 ianuarie, ar fi pătruns într-o locuinţă din Braşov, iar doi dintre ei au sustras 4.200 lei şi mai multe bunuri. Totodată, poliţiştii braşoveni au stabilit că transportul celor doi bărbaţi de la locul faptei ar fi fost asigurat de către un al treilea. Ulterior, cei doi bărbaţi au fost depistaţi în flagrant, vineri seara, după ce au comis o faptă similară în judeţul Vâlcea, când au sustras victimelor suma 2800 de lei.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, Postului de Poliţie Ulmi – I.P.J. Dâmboviţa şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr – I.P.J. Sibiu, au identificat atât autorii faptei, cât şi persoana care le-a facilitat transportul la şi de la locul săvârşirii faptei, aceştia fiind trei bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 24 ani din judeţul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Braşov.