Trei politisti atacati cu un cutit in Budapesta. Unul dintre ei a murit

politie budapesta

Trei polițiști au fost răniți cu un cuțit de un barbat din Újbuda. Unul dintre oamenii legii a murit din cauza rănilor grave. Atacatorul a fost capturat, a anunțat poliția din Budapesta.

Centrul de management al activității din cadrul Sediului Poliției din Budapesta a primit, aseara, după ora 22, o notificare că in cartierul Budapesta XI, într-un bloc de apartamente de pe strada Lecke, un bărbat care locuiește acolo a spart ușa unuia dintre apartamentele învecinate și vrea să intre în proprietate.

Polițiștii care au sosit l-au arestat pe barbat, dar acesta a reusit sa-i atace pe ofițerii în uniformă. Barbatul a înjunghiat cu un cutit trei polițiști și apoi a fugit în stradă, unde unul dintre polițiști l-a împușcat în picior după ce a tras un foc de avertisment.

Angajații serviciului de ambulanță i-au dus la spital pe cei trei polițiști răniți și pe atacatorul care a fost împușcat în picior. Unul dintre polițiști, comisarul raional al Poliției raionale a suferit răni atât de grave încât a murit în spital.