Trei clase suspendă activitatea față în față, la Iași

Sharing is caring!

Alte 3 unitati scolare din Iasi au solicitat suspendarea cursurilor in modalitatea fata in fata. Asta dupa ce, inca 3 elevi au fost depistati cu coronavirus.

Este vorba despre o clasa de la Sc. Postliceala “Ghica Voda”, Sc. Gimnaziala “Ion Neculce” si Sc. Profesionala Lespezi. Solicitarile au fost aprobate de Consiliile de Administratie ale unitatilor de invatamant, Inspectoratul Scolar Judetean si Directia de Sanatate Publica, urmand sa fie analizate si de Centru Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi. De maine, clasele vor trece in sistemul de invatare online.

Marius Voicescu, purt. de cuv. DSP Iasi

Dupa confirmarea cu noul coronavirus a inca 3 elevi, inca 3 unitati de invatamant preuniversitar din judetul Iasi au solicitat suspendarea cursurilor in modalitatea fata in fata, la nivel de clasa, incepand de maine 25 septembrie. Aceste solicitari au fost aprobate de aprobate de Consiliile de Administratie unatilor respective, a Inspectoratul Scolar Judetean, Directia de Sanatate Publica, urmand ca decizia de suspendare a cursurilor scolare sa se dispuna la nivel judetean si prin hotararea CJSU.

shares