Alte 3 cazuri de coronavirus la Politehnica Iasi

Sharing is caring!

Pentru a îndepărta orice risc în cadrul grupului, clubul Politehnica a ales să efectueze în cursul zilei de ieri o retestare a componenților lotului, membrilor staff-ului tehnic și administrativ. Rezultatele testului opțional au fost pozitive în cazul a trei reprezentanți ai CSM Politehnica Iași – jucători de fotbal.

“În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive și că ne preocupă să avem un lot sănătos și să nu-i punem în pericol pe ceilalți parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator și înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face și la nivel comunitar, am primit și rezultate pozitive”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv.

Clubul iesean a informat deja autoritățile cu privire la rezultatele testării și asteptăm deciziile privind desfășurarea activității la CSM Politehnica Iași. Maine, de la ora 16.30, iesenii ar urma sa joace pe teren propriu partida contand pentru etapa a 7-a de campionat cu Sepsi Sf. Gheorghe.

shares