Trecem la ora de iarnă, fără modificări la CFR

cfr-calatori

In weekendul acesta se schimba ora. În noaptea de 27 spre 28 octombrie, sambata spre duminica,  trecem la ora de iarnă: ora 4 AM devine ora 3 AM.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare: trenurile de călători vor pleca din gări (staţiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 27/28 octombrie.

Toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 28 octombrie 2018, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.