Transferurile se lasă așteptate la CSM Poli Iași

Regula U21 salveaza fotbalul romanesc?

Sharing is caring!

Spaniolul Gallego este singura achizitie a gruparii iesene, cu cateva zile inainte de plecarea in primul cantonament al verii. Flavius Stoican sustine ca este foarte atent la jucatorii care i se propun. Ieri, echipa din Copou a sustinut vizita medicala iar in aceasta seara este programat un trial dedicat tinerilor jucatori care pot face parte din lotul Iasului in urmatorul sezon.

Lucrurile sunt neclare in Copou odata cu venirea noului investitor al echipei, Horia Sabo. Acesta, impreuna cu oamenii pe care i-a instalat la club trebuie sa coabiteze cu tandemul Ambrosie – Stoican. Jucatorii sunt constienti ca indiferent de situatie, Iasul trebuie sa se califice din nou in play off insa echipa are nevoie de liniste pentru indeplinirea acestui obiectiv.

“Am plecat increzatori, am inteles ca vom ramane majoritatea jucatorilor. Flavius stie mai bine ce trebuie sa faca pentru a aduce un plus echipei si cu siguranta alaturi de el avem incredere ca vom avea un sezon bun. Avand in vedere ca anul trecut toate s-au intamplat pe repede inainte, pentru noi, daca tragem linie la sfarsitul campionatului a fost un sezon bun. Speram ca venirea acestor oameni sa fie de bun augur doar ca nu avem nevoie de foarte multe schimbari”, a declarat Cosmin Frasinescu – fundas CSM Poli Iasi.

Jucatorii ieseni considera ca acest sezon va fi mai dificil decat precedentul pentru ca toate echipele vor lua in serios meciurile impotriva Iasului. Aproape 30 tineri fotbalisti vor incerca astazi sa-l impresioneze pe Flavius Stoican la trialul organizat de club. Pe langa juniorii de la CSM Poli, la selectia din Copou vor mai veni jucatori din Braila, Oradea, Bistrita si chiar Republica Moldova.

shares