Transferuri cu bucluc

Sharing is caring!

Aseara s-a oficializat probabil cea mai importanta mutare a iernii din Liga 1. Florin Gardoș și Andrei Burlacu au fost împrumutați până la finele sezonului de la Universitatea Craiova, cu opțiunea de a fi transferați definitiv în vara anului 2019. În vârstă de 30 de ani, Florin Gardoș are 14 prezențe în prima reprezentativă a Rouparea oleamâniei. Originar din Satu Mare, a început fotbalul la juniorii Olimpiei. La seniori s-a consacrat la Steaua unde a evoluat între 2010 și 2014, de acolo a urmat transferul la Southampton. În Premier League a adunat 11 meciuri, revenind în România la Universitatea Craiova. Gardoș poate juca atât pe postul de fundaș central, cât și mijlocaș la închidere.

Andrei Burlacu, 21 de ani, este un atacant originar din Botoșani. Are 42 de meciuri jucate în Liga 1 în tricoul Craiovei pentru care a marcat 6 goluri. De asemenea, are o prezență pentru România U21.
In schimbul acestora a fost cedat Andrei Cristea, la dorinta expresa a capitanului de la Poli Iasi. Acesta a semnat un contract valabil pana in 2020 cu gruparea olteana. Directorul general de la Poli Iasi, Horia Sabo sustine ca s-a comis o ilegalitate si doar el se putea ocupa de aceste mutari. Conform GSP, Sabo detine drepturile federative ale tuturor jucatorilor si s-a inteles la suma de 50.000 euro pentru plecarea lui Cristea la FCSB.
shares