Transfer important la echipa de handbal Politehnica Iasi

transfer handbal

Deși campionatul Diviziei A masculine de handbal este întrerupt, CS Politehnica Iasi, formație pregătită de antrenorul Florin Spiridon, care a înregistrat până acum șase victorii din șase posibile în Seria A, nu stă deloc degeaba și încearcă să își întărească lotul.

După câteva săptămâni de teste, interul dreapta Lucian Andriescu (18 ani – 2,02 metri înălțime), un produs al școlii sucevene de handbal, a semnat luni contractul cu CS Politehnica Iasi. Student în anul I la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, Lucian, internațional de juniori, a încheiat junioratul la LPS Suceava, echipă cu care a fost dublu campion național, la juniori II, respectiv juniori III.

„Transferul la CS Politehnica Iași reprezintă un pas înainte în cariera mea de sportiv. Am venit cu scopul de a mă dezvolta și de a ajuta clubul să promoveze în Liga Națională. M-am acomodat destul de ușor cu noii mei colegii și sper să nu îi dezamăgesc în perioada ce va urma”, a spus Lucian Andriescu.