Traian Băsescu a fost externat. Ce diagnostic a primit fostul președinte al României

Fostul președinte, Traian Băsescu a fost externat

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, conform surselor Agerpres.  

Fostul președinte al României a fost internat timp de 10 zile, fiind diagnosticat cu o afecţiune pulmonară.

Traian Băsescu merge la începutul fiecărui an la Spitalul Militar Central pentru a-și face analize, încă de pe vremea când era președintele României, conform Agerpres

Traian Băsescu s-a internat, în urmă cu mai bine de o săptămână, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde ar fi ajuns din cauza unei viroze.

Medicii i-ar fi recomandat lui Traian Băsescu să își pregătească un aparat de oxigen la domiciliu, potrivit unor surse politice.

Gripa l-a făcut pe fostul președinte al României să meargă la spital, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere. Pe parcursul spitalizării, fostul președinte a urmat un tratament cu antibiotice. 

Fostul președinte al României suferă de mai multe probleme de sănătate, acuză oboseală și vorbește cu dificultate. Potrivit apropiaților, Traian Băsescu ar avea și ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grăsimi. În plus, ar avea și hipertensiune.

În 2014, când încă era șef al statului, a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar care are ca efect scăderea calităţii vieţii pentru că pacientul oboseşte foarte repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *