Video | Tragedie la Iași. O tânără avocată s-a aruncat de la etajul 6

avocata 1

În această dimineață, în jurul orei 4.30, o tânără avocată din Iași s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Targu Cucu. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au identificat tânăra de 26 de ani, iar ulterior a fost constatat și decesul acesteia.

„Pe la ora 4.30, eu am crezut ca se bate cineva. S-a auzit un tipat si un geam plesnit, ca eu am crezut ca s-a spart o sticla ceva si o bufnitura ca si cum nu ar fi cazut de sus tare. La 5.10, SMURD-ul ii facea resuscitare iar pe la 6.40 au venit cei de la IML si au luat-o”, a povestit o vecina.

Monica C. facea parte din Baroul Iasi de aproape 2 ani. Aceasta absolvise Liceul Teoretic Ion Neculce din Targu Frumos si Facultatea de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat Ioana Bilea, purtator de cuvant IPJ Iasi.