Tragedie la Budai, un barbat a murit lovit de un marfar

foto_accident

Tragedie astazi la Budai. O autoutilitara plina cu baloti a fost lovita de un tren marfar. In masina se aflau trei persoane. Soferul nu a mai reusit sa coboare si a fost surprins de tren , ramanand incarcerat. A fost resuscitat mai bine de o ora de medicii de la SMURD dar nu a raspuns manevrelor si a fost declarat decesul. La fata locului a ajuns si un elicopter SMURD.

Lt.col. Silvia Bolohan, purt. cuv. ISU Iasi: „Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi a fost solicitat sa intervina in localitatea Budai pentru un accident feroviar. La locul interventiei s-au deplasat mai multe echipaje care au constatat ca in autoutilitara surprinsa pe sina trenului se afla o persoana incarcerata, inconstienta”.

Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi: „In masina se aflau trei persoane, dintre care una singura a fost surprinsa in momentul impactului cu trenul. Este vorba despre sofer care a fost gasit de echipa de pe elicopter in stop cardio-respirator din trauma. S-au efectuat manevre de resuscitare, indelungate, o ora si 20 de minute, dar, din pacate, nu s-a obtinut reintoarcerea circulatiei spontane. S-a declarat decesul”.

Accidentul s-a produs la o trecere peste calea ferata fara bariere, semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei. Politistii fac cercetari in acest caz.