Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur

O femeie a murit după ce a fost înjunghiată chiar de către soțul ei. Fiica celor doi a descoperit trupul mamei prăbușit în fața blocului în care locuia.

https://youtu.be/Td8ehw0tt3o

Față de bărbatul de 55 de ani exista un ordin de protecție, acesta neavând voie să se apropie de soția sa. În prezent, acesta se află sub supraveghere medicală, urmând să fie preluat ulterior și dus la sediul Poliției.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată la intrarea în scara blocului în care locuiește.

Tragedie într-o familie din Botoșani: Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a rănit singur

Echipajul direcționat la fața locului a identificat victima în locul indicat. Femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Din nefericire, echipajul medical solicitat să intervină nu a putut decât să constate decesul acesteia.

Totodată, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 55 de ani, soțul victimei, față de care era emis un ordin de protecție, din luna februarie.

Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *